tirsdag 30. august 2016

Plan for helgen

Vi vet ikke hvordan det er med dere, men her suser tiden avsted. Den ene dagen annonserer vi datoer for treffet og så er det plutselig bare 3 dager igjen til treffet starter.

Nå gleder vi oss. Og vi planlegger! Vi kjøper inn saker og ting, baker litt og så skal vi få pakket litt også. Har du pakket?

Uansett er det jo slik at det er litt hyggelig å vite hva man går til før man kommer dit. Mange av dere er gjengangere og "know the drill", men noen er nye, noen er glemske og så er det jo alltid noen små forandringer også. Så her kommer herved helgas lille plan. Her skal vi kose oss.

Og nå er det bare å glede seg enda mer og prøve å få arbeidsdagene til å gå fort...

Velkommen!!!

Adresse:
Utleira skole
Stubbanveien 80
Trondheim
Du finner det på kartet på denne lenken.

Program for helgen:

FREDAG
18.00 Dørene åpner
24.00 Vi stenger for kvelden

LØRDAG
09.30 Dørene åpner
10.00 Kurs: Tag you're it - Mona Eifhammer
13.00 Lunsj for de som har bestilt baguette. 
13.30 Kurs: Hvordan komme igang med din Poppy Planner – Vibeke Spigseth
17.00 Scrappebingo
19.00 Pizzatid
22.00 Leveringsfrist konkurranse
02.00 Vi låser dørene og sover noen timer

SØNDAG 
10.00 Dørene åpner
12.30 Lunsj
15.30 Trekning av premier
18.00 Trøndersaksa stenger for denne gang

Annen nyttig informasjon:
  • Sett gjerne igjen sakene dine om natten, men det blir på eget ansvar. Vi låser selvsagt lokalet og setter på alarm før vi går.
  • Trenger du materiell til dine prosjekter kan vi friste med flere forhandlere i lokalet. I utgangspunktet holder butikkene åpne i store deler av åpningstiden til treffet, men dette vil bli nærmere annonsert om på treffet. Alle scrappebutikkene har med seg betalingsterminal.
  • Dagligvarebutikk finnes på Risvollansenteret ca 300 meter unna. Butikken er ikke søndagsåpen så dette er lurt å tenke på i forhold til søndag. Dere som ikke har bestilt baguette på lørdag kan finne mye godt både på dagligvarebutikken samt på Restaurant Capri i samme bygning som dagligvarebutikken.
  • Kaffe, snacks, te og frukt er inkludert i treffavgiften. Vi byr også på en enkel lunsj i form av pølse med brød på søndag. I tillegg er også pizza til kvelds på lørdag inkludert i treffavgiften.
  • Hvis du har skjærematte så ta gjerne med deg dette så slipper vi at det blir skader på bordene
  • Vi setter opp egen spray-stasjon slik at vi unngår å ødelegge bord med mer eller mindre lekre farger.
  • Buss 8 fra sentrum til Risvollan (går fra Kongens gate) stopper rett utenfor lokalet. Gå da av på stoppen som heter Venusvegen. Bussruter finner du her.
  • Søndag klokken 15.30 trekker vi haugevis av flotte premier blant alle deltakerne på treffet. Mer info om dette får dere på treffet.
  • Parkering: Det er noen få parkeringsplasser ved Utleira skole, men det blir raskt fullt. Dersom man laster av ved skolen kan man enten parkere der, i gatene rundt eller ved Risvollan senter.

Ingen kommentarer: