onsdag 24. august 2016

Kroner en, kroner to, kroner tre....kroner tom lommebok

"Denne gangen skal jeg ikke kjøpe noe. Jeg har jo alt jeg trenger." Har du sagt det noengang når du har dratt på treff? Og uansett hvor gode sparehensikter man har, fyker alle gode hensikter rett ut av vinduet når man står ansikt til ansikt med de vakreste dingser, verktøy, blomster, blinger og tinger. Og så tusler man til plassen sin da, med en full pose og en bankkonto som vrir seg i smerte.

Vi ber herved alle bankkontoer om å utstyre seg med smertestillende for her blir det shopping. I år kommer disse scrappebutikkene med de herligste fristelser.

Korthobby kommer kjørende med bilen full. De kan imidlertid ikke ta med seg alt på treffet så dersom dere vil forhåndsbestille er det veldig bra. Skriv da i bestillingen at det skal tas med til Trøndersaksa. For at det skal bli med er det fint om du bestiller innen onsdagen før treffet.


Papiria var helt nyoppstartet da Trøndersaksa ble arrangert i fjor og de fikk derfor ikke plass hos oss, men nå er det andre boller. Papiria holder til rett i nærheten av Trøndersaksa, på Nardosenteret, og tar med seg en haug varer. Papiria lover flotte trefftilbud så her er det bare å vente spent.


Også Scrapomania har tatt kjøreturen til Trondheim og Trøndersaksa for å friste oss og kjenner vi dem rett er det snakk om voldsomme fristelser også. I likhet med Korthobby tilbyr også Scrapomania forhåndsbestilling. Merk bestillingen med "Tas med til Trøndersaksa" så er det klappet og klart når du kommer. Bare husk å bestille innen onsdag før treffet.

Dette blir stas, folkens!

Ingen kommentarer: