onsdag 12. september 2012

Årets konkurranse

Vi har selvsagt både konkurranse og andre utfordringer på lur i årets Trøndersaksa og i dag skal dere få sniktitte på årets konkurranse. I år har vi en felles konkurranse for alle, enten du er kortlager, LO-lager eller alt mulig annet-lager. Her kan du levere LO, kort, altered object, art journal-side eller hva du enn finner på. Konkurransen er følgende:


Du må med andre ord følge temaet "juletid", men du kan levere inn hva du enn måtte ønske. Det er satt grense på kun ett bidrag per deltager. Alle bidragene kommer til å bli hengt opp til allmenn beskuelse på Trøndersaksa og deltakerne vil selv stemme på det bidraget de selv liker best.

Vi lover en fin premie til vinneren, men vi lover også at den aller beste premien blir trukket blant alle som deltar så her er det alt å vinne og ingenting å tape.

Du velger i år som i fjor om du vil lage ferdig ditt bidrag før du reiser på treff og leverer når du møter opp eller om du lager ditt bidrag når du sitter klar på scrappeplassen din den 22. september.

Her har vi funnet frem litt inspirasjon til herlige juleprosjekter.

Hentet fra Ullpurka
Hentet fra Me and my Mary Janes
Hentet fra Enchanted Play
Hentet fra Floweline
Hentet fra Queen of Arts
Hentet fra Annes Paper Fun


Lykke til!

Ingen kommentarer: