mandag 10. september 2012

Årets butikker

I år har vi hele 5 forhandlere på plass når treffet starter. Her kommer informasjon om disse forhandlerne. Gjett om vi skal shoppe eller! ;-) Nedenfor kan dere lese litt om hver forandler.I år som i tidligere år står Papir Hobby klar til å møte hordene med scrappe- (og kjøpe-) glade damer. Papir Hobby tilbyr forhåndsshopping i nettbutikken deres og levering på treffet hvis du skulle ønske det. Klikk på logo eller på denne lenken for å sjekke ut hva Papir Hobby har å tilby av fristende saker.


Korthobby kommer helt fra Møre også i år for å forsyne oss med metallpynt og charms. Her kan man handle mengder av herlig metallpynt til rimelige priser. Vi gleder oss til å hamstre pynt og dingeldangel. Klikk på logo eller denne lenken for å se nettbutikken deres.


Ny butikk av året er Auroras Barne og hobbykafé. Denne nyoppstartede butikken holder til i Steinkjer og kan i sine lokaler friste med både muffins, lekerom for de yngste og hobbyartikler for sånne som oss.  22. og 23. september lar de lekerommet stå igjen på Steinkjer, men vil ta med seg fristelser til oss. Ta en tur inn på bloggen til Auroras Barne- og Hobbykafé ved å klikke på logo eller denne lenken og gi dem gjerne et lite hint hvis det er noe spesielt fra butikken dere vil de skal ta med seg.


Hege vil i år som i fjor ta med seg Pretty Vintage sine vakre motivark og klippeark. Hege selger disse ved bordet hvor hun sitter og scrapper. Mangel på motiver til julekort, bursdagskort eller andre prosjekter? Ta deg en tur til Heges scrappeplass og se hva hun kan tilby. Ta deg også en tur inn i Pretty Vintage sin nettbutikk for å sniktitte litt allerede nå ved å klikke på logo eller denne lenken.


Screppa (eller Torill om vi vil være riktig på fornavn med henne) selger sine praktiske fototelt også på årets Trøndersaksa. Dersom du vil unngå stygge skygger eller irriterende glinsing i fotografier på prosjektene dine når du ytar bilde av dem kan disse teltene være redningen. Torill selger fototeltene ved sin scrappeplass på treffet. For nærmere beskrivelse av teltene kan du klikke på logo eller denne lenken.

PS: Husk å ta med nok kontanter da det ikke er minibank i nærheten av treffet.

1 kommentar:

Anonym sa...

shopping shopping shopping shopping shopping :-)

Æ gler mæ heilt villt masse!!!