onsdag 29. juni 2011

Å skrive en historie med Lise Mariann

Da var vi kommet frem til den siste kursholderen på årets Trøndersaksa 2011. Denne gangen skal vi slettes ikke langt for å finne kursholder, vi beveger oss ikke engang ut av Trondheim. Vi skal nemlig fortelle historier sammen med Lise Mariann Alsli.

Lise Mariann er en glad nordlending bosatt i Trondheim hvor hun er mamma og kone, scrapper, fotograferer samt er arkeolog (og derfor særdeles glad i å bevare historier). Dere kjenner henne også igjen som en av arrangørene av Trøndersaksa. Lise Mariann har en mangfoldig og fargerik stil og hun overrasker stadig med noe nytt. Ta en tur inn i bloggen hennes for å lese mer om henne og se mer av det hun har laget.

Dette forteller Lise Mariann om kurset sitt;
"Synes du det er vanskelig med tekst på LO´ene dine? Føler du at du skriver det samme gang på gang? På tide å ruske opp i inngrodde vaner og fortelle andre historier? For meg har alltid historien vært veldig viktig og i mine øyne er scrapping den perfekte arena for historiefortelling. Problemet er bare at det å fortelle historier, de viktige historiene, er vanskeligere enn man skulle tro. På årets Trøndersaksa skal vi utforske skriveteknikker og scrappe nye historier. Er du klar til å fortelle din historie? Det var en gang..."

En ekstra liten sniktitt på kurset finner du nedenfor.


Tidspunkt: Lørdag 3. september kl. 14.30
Pris: 325 kr

Dette blir så kult og på FREDAG(!!) får dere endelig melde dere på Trøndersaksa 2011. Dere får mer informasjon om hvordan dere gjør dette i morgen. Så følg med, følg med! :-) I tillegg kommer en aldri så liten overraskelse til å dukke opp i morgen. Det nærmer seg!

Vi sees!

3 kommentarer:

Torill sa...

Et skikkelig viktig kurs faktisk!!!
Historien bak er jo så viktig!!!
lykke til!!

Mette sa...

Så kult. Det her trur æ bli et knallbra kurs!

Anonym sa...

gleder meg til kurs!!!!!
Veldig matnyttig kurs også!