tirsdag 28. juni 2011

Kort/Minialbum med Lene Neby

Da var det på tide å presentere årets tredje kursholder (endelig!). Og her kommer enda en godbit. Lene Neby er av mange kjent som Lenemor.

Lene bor på Hamar sammen med mann og hele 5 barn. Og likevel har hun, utrolig nok, tid til å scrappe de lekreste lekkerheter. Hvis du tar deg en tur inn på bloggen hennes vil du snart oppdage at blomster, lag på lag og finurlige detaljer er Lenes spesialområde.

Vi er så heldige at vi skal bli kurset i noe som både kan brukes som kort og minialbum. Allsidighet liker vi. Slik beskriver Lene kurset sitt:

"På mitt kurs vil deltakerne bli bedre kjent med Pion Design ark - og av disse skal vi lage et kort/album i skikkelig shabby stil. Det vil bli lag på lag, blonder, tags, maling, liming - ja, alt hva vi scrappere liker å gjøre. Når kurset er ferdig vil du sitte igjen med et kort eller minialbum (kommer helt an på hva DU vil bruke det til) i skikkelig shabby stil."

Nedenfor får du en bitteliten sniktitt på det vakre som akkurat du får muligheten til å lage.

Tidspunkt: Lørdag 3. september kl. 18.00
Pris: 300 kr

Spennende! Nå er er det kun en kursholder igjen å presentere og (O´lykke) dere slipper å vente hele to dager til neste presentasjon. Allerede i morgen (onsdag) slipper du å vente mer. Hurra! Og kun 3 dager til du får melde deg på begivenheten!

3 kommentarer:

Torill sa...

Hurra!
Me like!!

Lene sa...

ja...hurra !!!!!:)))

Gunn-Elin sa...

Jeg roper hurra for dere begge!!! Og jeg SKAL altså på Lenekurs :D