søndag 26. juni 2011

Husmorscrapping med Tove Tyll

DA var det tid for presentasjon av vår andre kursholder. Og dere heldige treff- og kursdeltakere skal få bli bedre kjent med Tove Solbakken aka Tove Tyll.

Tove kommer fra Oslo hvor hun scrapper, syr, skriver og fotograferer. Gjennom bloggen sin deler hun sin vimsete, fargerike og tvers gjennom kule scrappestil med oss lesere. Og så får vi se bilder av sopper. Tove Tyll liker sopper. Les mer om Tove Tyll på bloggen hennes.

På årets Trøndersaksa skal Tove lære oss ekte husmorscrapping og dette er hva hun har å si om kurset;

Husmor-scrap! Gjør det selv med Tove Tyll
Husmor? Det er det vel ingen som vil være mer, er det? Husmoren forsvant da mot slutten av 60-tallet? Å nei da, husmoren fortjener sin renessanse. Liker vi ikke alle sammen å stelle og ordne og gjøre det hyggelig hjemme? Det gjør i alle fall jeg, og særlig når jeg scrapper. På dette kurset scrapper vi tre glade og lekne LO´er med ulikt uttrykk, fylt med denslags vi alle sammen har liggende hjemme i skuffer og skap, men ikke har tenkt på å bruke. Vi lærer å lage egen pynt, pynte med uvanlige elementer og bruke velkjente produkter på en ny måte. Husmor-scrap er å kose seg, og her blir det både farger, mønstre og det litt enklere.

Noen små smakebiter av kurset ser du nedenfor.Tidspunkt: Søndag 4. september kl. 10.30
Pris: 350 kr

Ser ikke dette særdeles interessant ut, folkens? Følg med på tirsdag for da kommer info om den tredje kursholderen vår. Jippi!

3 kommentarer:

Gunn-Elin sa...

Så spennende :)

Torill sa...

Dette høres jo digg kult ut!!!

Anonym sa...

dette blir kult! gleda mæ!