torsdag 11. juni 2015

Påmeldingsinformasjon

Påmeldingsklare? Vil dere høre om kurstider, priser og påmeldingsprosedyre. Ok, here it goes.

Helga 4.-6. september møtes vi på Utleira skole i Trondheim. Her skal vi scrappe, lage kort og kreere både kunstneriske greier, masse rot og laaange samtaler om ditt og datt over bordene. Vi gleder oss. 

Det vil også bli avholdt 4 kurs som dere kan velge å delta på. Personlig ville vi gjerne ha blitt med på alle sammen. De virker jo så spennende. Mer info om kurs- og treffpåmelding følger nedenfor.


Treffet:

Husk at i år starter treffet allerede fredag klokken 18.00 og varer helt til søndag ettermiddag. Du får av den grunn et ekstra alternativ når det gjelder hvor mange dager du ønsker å delta.

En dag: 300 kr
2 dager: 450 kr
Hele helgen: 600 kr

Treffavgiften dekker egen arbeidsplass utstyrt med inspirasjonshefte. Inkludert i treffavgiften er egen scrappeplass holdt av til deg sammen med de du ønsker å sitte ved. Inkludert er også lunsj på lørdag og søndag, pizza på lørdagskvelden, te, kaffe og frukt.

Så var det kursene. I år kan vi friste med 4 kurs. Nedenfor finner du kurstidspunkt og priser på kurs. For beskrivelser av kursholdere og kurs leser du mer i forrige blogginnlegg.


Kurstidspunkt (med priser for hvert kurs):

Lørdag:
10.00: Kort: "To the dark side" - Yasmin Tölche- 350 kr
13.30: LO: "Mixed Media"- Irit Landgraf - 350 kr
18.00: Kort: "It's all in the details" - Yasmin Tölche  - 350 kr

Søndag:
10.00: LO: "Design og farger" - Irit Landgraf- 350 kr


Påmelding:

Påmeldingen starter altså lørdag 13. juni klokken 09.00. Du melder deg på ved å følge denne lenken til et påmeldingsskjema. Du vil motta e-post tilbake med bekreftelse på påmeldingen i løpet av noen få dager.

NB: Skjemaet vil ikke fungere før vi aktiverer det nøyaktig klokken 09.00 på lørdag. Så sitt klar og klikk på lenken da.

Det er lov til å melde på andre enn deg selv, men da må du starte skjemaet på nytt. Dette får du spørsmål om du vil gjøre når du sender din egen påmelding. Eller du kan klikke på lenken her i blogginnlegget en gang til.

Vi fortsetter med bordkart i år også. Det er derfor fint dersom du samtidig som du melder deg på forteller oss hvem du gjerne vil sitte sammen med. Vi vil gjøre vårt beste for å oppfylle ønsket ditt. Hvis du imidlertid ikke skulle ha noen ønsker om hvem du vil sitte sammen med er det også helt i orden.
Påmeldingen er bindende idet vi har fått betaling inn på konto. Betalingsopplysninger vil dere få per e-post innen noen dager etter du har meldt deg på.

Så nå er det bare å programmere vekkerklokken og gjøre deg klar til påmelding på lørdag! Vi venter spent!

Ingen kommentarer: