onsdag 10. juni 2015

Årets kurs

Er dere spente på årets kurs, eller?

I år har vi planlagt 4 kurs dere kan velge mellom. Bli med på så mange dere vil. Ingen kolliderer i tid. Under vil vi presentere alle kursene. På fredag vil det komme påmeldingsinformasjon før det braker løs med påmelding klokken 9.00 lørdag morgen.

IRIT LANDGRAF

Irit Landgraf
Første kursholder ut er fantastiske Irit Landgraf som kommer reisende helt fra Østerrike til oss. Hun er kjent for sine fargerike kreasjoner, layering og kreative krumspring med og uten klin og klæsj. Hun driver mest på med scrapbooking,

Dersom noen av dere ble litt bekymret for at skoletysken deres har gått i glemmeboken kan vi berolige dere med at Irit er vant til å snakke engelsk da hun har sin egen youtubekanal hvor hun legger ut mange av sine prosjekter.

Irit er for tiden på Hip Kit Club sitt designteam. Ta gjerne en tur inn i Irits blogg eller YouTube-kanal for å se mer av det hun lager.

Irit holder to LO-kurs på årets Trøndersaksa:

LO-kurs: "Mixed media"Mixed Media-kurset vil gi dere inspirasjon til å prøve nye teknikker med spray, maling og layering. Alle produkter er inkludert, bortsett fra basisverktøy som papirkutter, saks og lim. Farger og materialer på bildet kan variere fra materialet dere får, da Irit har lovet helt ferske produkter dere kan jobbe med.

LO-kurs: "Design og farger"Irits neste kurs er et kurs helt uten klin og klæsj. Her er det enkle, men effektfulle designprinsipper og fargematching som står i fokus. Alle produkter er inkludert, bortsett fra basisverktøy som papirkutter, saks og lim. Farger og materiell på bildet kan variere fra materialet dere får, da Irit har lovet helt ferske produkter dere kan jobbe med.

Ikke gå glipp av muligheten til å lære av Irit!

YASMIN TÖLCHE

Yasmin Tölche
Neste kursholder har nok noen av dere møtt før. Yasmin Tölche besøkte oss nemlig for to år siden og heldigvis sa hun ja til å besøke oss nok en gang. Superkreative Yasmin bor på Kyrksæterøra. Hun er kjent for sin fantastiske lag på lag-scrappestil med hauger av små detaljer og hun lager både kort og layouter.


Dersom noen av dere leser "Et trykk" har dere mest sannsynlig sett Yasmin i det nyeste nummeret. Yasmin er nemlig en travel dame og har designteamoppdrag for Bikuben, Maya Road, Poppydesign, Marion Smith Designs og Scrapki-Wyzwaniowo.

Ta gjerne en titt på Yasmins blogg for å se mer av hennes herligheter.

Yasmin skal også ha to kortkurs på årets Trøndersaksa.

Kortkurs: "To the dark side"Yasmins steampunkkurs vil passe perfekt for herrekort og det er jo ikke alltid så lett å få laget i en verden av blonder og blomster. Her vil dere i tillegg lære en bretteteknikk. Alle produkter er inkludert, bortsett fra basisverktøy. Materialene på bildet kan variere fra materialet dere få.

Kortkurs: "All in the details"Yasmin vil i sitt neste kurs lage et lyst og lett kort med fokus på små, men effektfulle detaljer. Her vil dere også lære en bretteteknikk. Alle produkter er inkludert, bortsett fra basisverktøy. Materialene på bildet kan variere fra materialet dere få.

Hørtes ikke Yasmins to kurs spennende ut? Dette går jo ikke an å gå glipp av!

Når treffet begynner å nærme seg vil dere få e-post fra kursholder med mer detaljer om kurset samt liste over det som er lurt å ha med seg.

Nå tenker jeg dere har valgets kvaler. En liten hjelp på vegen; velg alt! ;-)

Ingen kommentarer: