fredag 27. juni 2014

Elizabeth Elton

Enkelte hjemmelagede kort blir man bare helt matt av å se på, enten det er brettingen, pyntingen eller fargeleggingen. Elizabeth er en av de som gjør oss litt matt på alle disse punktene. Og tenk at vi har gleden av å få henne på besøk i september. 

Gled dere til to fantastiske kurs med Elizabeth. Et det bretting og pynting er i fokus og et der du lærer å fargelegge med copics.

Kortkurs: Vintage brettekort
Klikk på bildet under for å gjøre det større.Fargeleggingskurs: Fargelegge med Copics


Dette forteller Elizabeth videre om fargeleggingskurset:
På dette kurset vil vi bruke det meste av tiden til fargelegging.
Vi skal først og fremst kose oss med å fargelegge et motiv, så avslutter vi med å lage et kort med motivet vi har fargelagt.Vi skal se på hvordan Copics fargene er bygget opp og hvordan man finne farger som passer sammen. Vi skal øve på teknikk for fargelegging av hud, hår, klær og litt skyggelegging.


Tusjene jeg kommer til å bruke på motivet er: Hud: 000-00-11-13, R20 (kinn), Hår: E41-43-44, Klær: BV20-23-25, Skygge: W3-1-00, Ellers: W7. Om du ikke har disse fargene har jeg et sett å låne ut, men det blir kortere ventetid om flere har tusjer med seg. Ta med deg de tusjene du eventuelt har- det er mange fine fargekombinasjoner!

På kurset får du også muligheten til å prøve mange forskjellige farger.

Til å lage kortet må du ha med: Skjæreunderlag, Skjærebrett, Lim (dobbeltsidig teip eller flytende), Stickles (sølv eller hvit), Blekk til sverting av kanter, Saks.

For å se flere av Elizabeths mesterverk gå gjerne inn på bloggen hennes her.

Ingen kommentarer: