onsdag 28. august 2013

Shopping og champagne?

... Ja, i alle fall shopping kan vi by på...

I dag tenkte vi å avsløre hvilke forhandlere vi er så heldige å få på besøk på årets Trøndersaksa. Og gjett om vi skal boltre oss i godsaker og ENDELIG bli kvitt hundrelappene som bare ligger og brenner hull i lommeboka... ;-)

De som skal friste dere i år er;

Også i år vil Anne Grete og Thor Arild forsyne oss med herligheter fra butikken sin. Og vi vil i år som i fjor gå amok og kose oss med små og store funn derfra. Hos PapirHobby betaler du med kort (Visa eller Mastercard) eller kontant. Ta gjerne en titt i nettbutikken deres og planlegg allerede nå hva du skal kjøpe ved å klikke på denne lenken eller ved å klikke på logoen deres.

Papir-Hobby har åpnet for forhåndsbestilling for deg som vil tyvstarte på shoppingen. Forhåndsbestillingen må gjøres innen onsdag 4. september. Skriv da at varene skal hentes på Trøndersaksa i merknadsfeltet.

Korthobby svikter oss ikke og kommer kjørende fra Møre så metallet skrangler baki bilen. For oss som elsker småtteri i alskens varianter er korthobby selve himmelen på jord. Ta en titt i nettbutikken ved å klikke på denne lenken eller ved å klikke på logoen deres.


Scrapcrafts 4 you er en relativt ny scrappebutikk som ligger rett nedi bakken fra treffet og vi er glade for å ha dem med på Trøndersaksa for første gang. Ta en liten titt på nettsiden deres for å sjekke beholdningen på forhånd ved å klikke på denne lenken eller klikke på logoen deres.

Også hos Scrapcrafts4you kan du forhåndsbestille. Her får du 10% rabatt hvis du forhåndbestiller innen onsdag 4. september klokken 12.00. Du må da skrive inn rabattkoden "TS13" i rabattkodefeltet. 

Hege sitter selvsagt klar og venter på horder av scrappegale damer som bare MÅ ha et ark eller to med skikkelig pretty design. Hege vil sitte inne i gymsalen og scrappe sammen med oss andre og vil titte opp innimellom når du kommer for handle av henne. Sjekk ut eplasiden hennes på denne lenken eller ved å klikke på logoen.

Vi har fått nyss i at Hege kjører Trøndersaksatilbud på arkene sine. 1 ark til 40 kr, 2 ark til 70 kr og 3 ark til 100 kr. Høres bra ut!


Og nå regner jeg at du er spent på gangen og timeplanen og alt det spennende som skal skje på Trøndersaksa. Følg med i morgen så får du vite mer...

3 kommentarer:

Unknown sa...

Nå gleder jeg meg masse til neste helg :)

Lise Mariann sa...

Så bra, Berit! Og vi gleder oss til å møte deg! :-)

Mona Cecilie Johnsen sa...

Nå gleder jeg meg skikkelig, kommer til å handle masse !! Når åpner og stenger det på søndag, altså butikkene? :)