lørdag 24. august 2013

Bare 2 små uker - litt ventetidsarbeid

Hei alle herlige Trøndersaksadamer! Tenk at om bare 2 uker er vi godt i gang med scrappingen og skravlingen oooog shoppingen.

I løpet av de neste dagene må dere sjekke bloggen ofte for nå vil det dukke opp informasjon om alt det dere trenger for å ha et fantastisk treff.

I dag tenkte vi at vi skulle gi dere noe å gjøre mens dere venter på at ukene skal snegle seg avgårde. Som tidligere år har vi en MÅ-oppgave som alle deltakere på Trøndersaksa 2013 må gjøre; Treff-ATC. I tillegg har vi også i år tenkt å arrangere en konkurranse. Nedenfor følger all info du trenger om disse to elementene på treffet.

Treff-ATC

En Treff-ATC er et lite, laminert kort som viser at dere har vært på Trøndersaksa 2013. Disse kortene samles inn på treffet, lamineres av oss og så trekker alle deltakere et kort hver. Dere får dermed et av de andres kort til odel og eie og som et hyggelig minne om treffet. Heng ATC´en på scrappekofferten din eller på veggen ved scrappeplassen din etter treffet.

Treff-ATC´en må følge visse størrelses- og innholdsregler:

1. Den må lages i størrelsen 5,5 x 8 cm (Merk at dette ikke er den normale ATC-størrelsen for vanlige ATC)
2. Du dekorerer den akkurat slik du vil på fremsiden og baksiden.
3. MEN du kan ikke bruke noe av metall på kortet og heller ikke tykke ting. Dette fordi kortet skal lamineres og lamineringsmaskinen takler dårlig slikt. Dette er veldig viktig! Du kan selvsagt feste metall på kortet etter at det er laminert.
4. Forsiden skal inneholde ordene: "Trøndersaksa 2013".
5. Baksiden skal inneholde: navnet ditt og eventuelt bloggadressen din eller e-postadressen din dersom du ønsker å dele den.

Konkurranse

Som dere muligens har fått med dere er vi klisterbandittene veldig glad i fuglen i logoen vår. Så glad i den at vi bruker hver sjanse vi får til å trykke den på forklærne våre, inspirasjonsheftet til treffet eller til og med på neglene våre i forkant av treffet (Puh! Utklipping av 10 bittesmå fugler, lakking av grønt, liming av fugler og 8 lag klar neglelakk over natten før treffet kan være en tålmodighetsprøve for enhver stakkars klisterbanditt! ;-) ).

I år vil vi spre fugledilla og annonserer herved at årets konkurranse er:


...eller "føggel", som vi i trønderfelleskapets anstendige navn burde si... ;-)

Vi vil se LO`er, kort, dekorerte saker og ting, art journalsider og alle mulige slags kreative herligheter under temaet "fugl". Om du har fugl med i tittelen, i et bilde, som dekorasjon eller som bakgrunn velger du helt selv, men vi må tydelig se at dere har brukt temaet "fugl.

På Trøndersaksa 2013 kåres vinneren av konkurransen ved avstemming og jammen skal vi ikke klare å trekke en STOR premie blant alle som deltar i konkurransen i tillegg. Så her er det bare å hive seg med. :-)

Er dere klare? Vi er kvitrende spente på hva dere klarer å få til.

Som sagt kan dere selvsagt lage både treff-ATC og konkurransebidrag klart før dere kommer på treffet.

GOD HELG!! Og følg med på bloggen fremover for flere spennende nyheter og tips.

Ingen kommentarer: