tirsdag 12. juni 2012

Mijas LO og art journal

Ny dag og enda noen flere spennende avsløringer. Kursholder nummer to kommer helt fra nabolandet for å lære oss noen fine teknikker og triks. Fantastisk flinke Mija skal holde to kurs for oss; et LO-kurs og et art journal-kurs. Vi gleder oss noe innmari til begge deler. Slik presenterer Mija seg for oss:

Jag är Mija Comstad född 1960. Bor i Halmstad med man, tre tonårsdöttrar – Matilda född -92, Olivia född -93 och Alice född -95. Matilda har en CP-skada och är rullstolsbunden, men naturligtvis världens härligaste ”Tilda”. Förutom tjejerna ingår två pudelflickor Tindra och Grynet plus katten Dibbe i vår stökiga familj! Vi bor i ett ljuvligt gammalt hus i centrala Halmstad och vi tänker inte ändra på det.
Jag började hösten 2006 med att göra julkort. En dåvarande kollega drog in mig i en scrapbutik och jag kom hem med massor av papper och stämplar. På den vägen är det…Jag vet faktiskt inte vad jag har för stil – den varierar allt efter jag hittar nytt material och nya tekniker. Färg är det allra viktigaste, olika typer och ALLA nyanser. Glada klara färger är och har alltid varit mina favoriter.
När jag var liten älskade jag att teckna och färglägga mina alster med tuschpennor. Virka och sticka var också något som ofta höll mig sysselsatt. Nu har även fotografering kommit in i och med scrapbookingen. Jag scrappar varje dag – mer eller mindre, jag mår ju bara så himla bra av det! Papper är ju bara så härligt, men just nu är det olika typer av färg som jag använder mest. 

Og her kan du få en liten sniktitt på Mijas to kurs. Du blir vel med? Klikk på bildene for å se dem større.Bli mer kjent med Mija på bloggen hennes. Disse ser jo bare så gøy ut!

4 kommentarer:

Torill sa...

Så gøy!!! HURRA jeg skal på kurs!!!

toi9 sa...

Gøy, gøy og gøy, ja dette blir kjempegøy!!! :))

Gunn-Elin sa...

så spennende :)

Maria sa...

Disse kursene MÅ jeg bare på.