torsdag 14. juni 2012

Informasjon om påmelding


Nå tenker vi dere er spente på kurstidspunkter og påmeldingsinfo og gjett hva; her kommer det info i bøtter og spann. 

Helga 22.-23. September møtes vi på Selsbakk skole i Byåsen i Trondheim. Her skal vi kose oss med scrapping, kortlaging art journaling, skravling og generell kos en hel helg til ende. Herlig! Det vil også bli mulighet for litt scrappeshopping på treffet. Dette kommer det mer informasjon om ved et senere tidspunkt. Det vil bli avholdt 4 kurs dere kan velge å delta på. Mer info om kurs- og treffpåmelding følger nedenfor.

Treffet:
  • En dag: 250 kr
  • Hele helga: 350 kr
Treffavgiften dekker egen arbeidsplass utstyrt med inspirasjonshefte. Dere får også lunsj, frukt og kaffe begge dager. Vi kommer også til å bestille mat utpå kvelden på lørdag. Dette er valgfritt om dere vil være med på og betales separat på treffet.

Kurstidspunkt (med priser for hvert kurs):

Lørdag:
11.00: LO med Mija – Mija - 350 kr
14.30: Plastic Fantastic – Lise Mariann  - 350 kr
18.00: Art Journal med Mija – Mija - 350 kr
Søndag:
11.00: Fargerike tags – Marianne - 350 kr

Påmelding:
Påmeldingen starter mandag 18. juni klokken 21.00. Du melder dere på ved å sende en e-post til trondersaksa@gmail.com. Du vil motta e-post tilbake med bekreftelse på påmeldingen.
I påmeldingen er det fint om du skriver;
  • Navn
  • E-post
  • Telefonnummer
  • Hvor mange dager du vil delta på treffet
  • Hvilke kurs du vil være med på

Påmeldingen er bindende idet vi har fått betaling inn på konto. Betalingsopplysninger vil dere få per e-post.

Tenk at det bare er dager igjen til påmeldingstid, dere! Og vi oppfordrer dere som vanlig til å sitte klar klokken 21.00 og meld dere på i en fart. Det er begrenset med plasser og det blir fort fullt! Juhu, dette blir gøy!

1 kommentar:

Maria sa...

Går det an å bare melde seg på kurs? Vet ikke om jeg har mulighet til å være med som vanlig deltager, da det mest av utstyret mitt er pakket ned.