torsdag 11. august 2011

Tid for konkurranse!

Nå er det bare 23 dager igjen til det braker løs og årets Trøndersaksa er i gang. Men som dere vet har dagene en tendens til å gå særdeles sakte når man gleder seg. Vi kan derfor glede dere med en aldri så liten tidtrøyte for å få tiden til å gå.

Det er tid for konkurranse!

Vi gir dere to forskjellige konkurranser. Dere kan velge å delta i bare en av dem eller begge to, men kun et bidrag i hver konkurranse. Dere kan selvsagt scrappe bidraget eller bidragene før dere kommer på treff eller dere kan scrappe dem når dere kommer.

Hvert bidrag får et bidragsnummer og blir hengt opp/satt opp slik at alle kan se dem. Dere får etter at fristen for å levere inn bidragene er gått ut (klokken 21.00 på lørdags kveld) hvert deres stemmekort som dere skal skrive nummeret til bidraget du liker best på (Det er ikke lov til å stemme på seg selv om dere har aldri så mye lyst).

Hver av vinnerne får en fin premie, men hovedpremien trekkes blant alle de som har deltatt. Her er nemlig ikke viktigst å vinne, men å delta. :-)

Men nå er det nok skravling; her kommer oppgavetekstene.

Konkurranse 1
Den første konkurransen vi drar i gang er at du skal lage et altered prosjekt. Her er det fritt frem... kun fantasien setter grenser i denne oppgaven. Hva med å pynte sykkelen din litt ( eller naboen sin), hagespaden, ei åre (ja sånne man ror med) eller du kan gjøre det litt enklere og ta ei sjokoladeeske. Som sagt her er det kun fantasien som begrenser deg.

Inspirasjonsbildene er hentet fra:

Konkurranse 2
Ta utgangspunkt i denne skissa og scrapp et kort eller en LO. En skisse er som en løs ledetråd. Dere har lov til å slå sammen bilder, bruke runde elementer i stedet for firkantede, en bord i stedet for et gjerde. Slå dere løs, men vi ønsker å kunne se at dere har brukt skissa.

Skissen er hentet fra Pencillines

Så da er det bare å grave frem scrappepulten (for slike pulter pleier å måtte graves frem er vår erfaring) og sette i gang med å pynte en dings eller scrappe en herlig LO eller kort. Vi gleder oss veldig til å se ditt kreative bidrag!

Ingen kommentarer: