fredag 19. august 2011

Butikkinfo

På årets Trøndersaksa får vi besøk av to butikker som har med stort utvalg av varer. I tillegg får vi besøk av to forhandlere til som selger varer fra scrappeplassene sine. Nedenfor får du lese litt mer om butikkene.
I år som i fjor kommer Papirhobby med varer opp og ned og i mente. Vi gleder oss veldig til å se hva slags herligheter de har å diske opp med i år. Hvis dere vil forhåndsbestille varer er dere velkommen til det. Dere må da bestille innen 31. august, altså siste onsdagen før treffet. Husk å skriv i meldingsfeltet at dere vil ha det levert på Trøndersaksa 2011. Trykk på logoen for å suse inn og se hva Papirhobby har å friste med.
Med årets dille; Steampunk er jo all slags metallpynt bare toppen av alt herlig her i verden. Korthobby kommer i år også og har med seg charms og metallpynt i bøttevis. Her er det bare å velte seg i metall. Hurra! For å sniktitte litt på hva Korthobby har å by på, klikk på logoen ovenfor.
Pretty Design er firmaet som produserer de særdeles lekre Pretty Vintagearkene med lekre utklippsbilder perfekte for vintage kort og LO´er. Og heldige oss får besøk av Hege som selger disse ved sin scrappeplass. For å se hva Hege har å by på kan du klikke deg inn i butikken ved å klikke på logoen ovenfor.

Til slutt har vi gleden av å fortelle at Torill kommer til å ta med seg noen av de lekre lysteltene/fototeltene hun selger. Disse teltene gjør fotograferingen av gjenstander eller det du har scrappet mye enklere da det effektivt eliminerer skygger og refleksjoner. For å lese litt mer om de lekre teltene kan du klikke deg inn på logoen ovenfor.

PS: Viktig info! Husk å ta med nok kontanter da minibanken vi hadde rett i nærheten i fjor er blitt tatt bort.

Ingen kommentarer: