onsdag 12. september 2018

Treff-ATC og konkurranse

Treff-ATC

På alle klisterbandittenes treffvesker henger en klase med de hyggeligste minner. Treff-ATC'ene er derfor en selvsagt del av Trøndersaksa.

Alle deltakerne på treffet lager et lite kort med samme størrelse, leverer dem inn til oss og får deretter trekke et kort som en av de andre treffdeltakerne har laget. Veldig hyggelig.

Men tenk på dette før du setter deg ned og lager:
1. Den må lages i størrelsen 5,5 x 8 cm (Merk at dette ikke er den normale størrelsen for vanlig ATC)
2. Du dekorerer den akkurat slik du vil på fremsiden og baksiden.
3. MEN du kan ikke bruke noe av metall på kortet og heller ikke tykke ting. Dette fordi kortet skal lamineres og lamineringsmaskinen takler dårlig slikt. Dette er veldig viktig! Du kan selvsagt feste metall på kortet etter at det er laminert.
4. Forsiden skal inneholde ordene: "Trøndersaksa 2018".
5. Baksiden skal inneholde: navnet ditt og eventuelt bloggadressen din, instagrambrukernavnet ditt eller e-postadressen din dersom du ønsker å dele en eller flere av dem.

Konkurranse

I år gir vi ikke ut treffkonkurransetekstene på forhånd. Vi ønsker at konkurransebidragene skal lages på selve treffet. Men ikke fortvil. Konkurranseoppgavene er av en slik art at du skal klare å lage noe uansett hva du har eller ikke har med deg.

Konkurranseoppgavene vil stå i informasjonsfolderen dere får på treffet. Du har helt frem til klokken 23.00 lørdag kveld før du må levere ditt bidrag.

Bidragene bedømmes av alle Trøndersaksas deltakere ved avstemming. Avstemmingen og konkurransebidragene er anonyme og vi gir fine premier til vinnere samt en trekningspremie blant alle som deltar.

Kom tilbake i morgen for å lese mer om praktisk informasjon for helga.

Ingen kommentarer: