søndag 19. august 2018

Butikker på treffet

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en nydelig sommer. Vi klisterbandittene har kost oss i sola og er nå tilbake igjen i Barteby og har satt i gang for fullt med de siste forberedelsene og planleggingen av Trøndersaksa den 14.-16. september. Tenk det er bare en måned igjen!

De neste ukene vil det komme informasjon om både program og butikker og alle mulige andre sprell. Så følg bare med.

I dag står info om butikker for tur. Vi får besøk av to flotte butikker. Begge blir hele helgen og er åpne så lenge "butikksjefene" er i lokalet.


Korthobby vil i år som "i alle år" besøke oss og de har stort utvalg av både scrapbooking- og kortlagingsutstyr. Gå gjerne inn på Korthobbys nettbutikk for å spane litt på hva de har og hva dere ønsker å sikre dere når Korthobby kommer.


Papiria er til stede. Det er hyggelig å ta imot Trondheims egen nærbutikk for oss som er scrappende gale. Papiria har en fin facebookside der det blir lagt ut nyheter og tips om hvordan en kan bruke herlighetene som finnes i butikken.

Så her er det bare å kvesse VISA-kortet. Vi lover/truer med de vakreste fristelser fra begge butikker og ønsker dem velkommen til oss!

Ingen kommentarer: