torsdag 3. september 2015

Velkommen!


Vi vet ikke hvordan det er med dere, men her bare sitrer vi av spenning for nå er det faktisk bare et døgn igjen til vi er i full gang på Trøndersaksa!

I år holder vi for første gang åpent fredag også og vi satser på at dette vil resultere i ENDA mer kreativitet, ENDA mer KOS og ENDA mer latter. Gjett om dette blir trivelig da!

Vi regner med at det pakkes frenetisk overalt akkurat nå så da skal vi ikke bruke mer av din dyrebare tid med utenomprat. Her er nemlig program og praktisk info for Trøndersaksa 2015.

Velkommen!!!

Adresse for helgen:
Utleira skole
Stubbanveien 80
Trondheim
Du finner det på kartet her.

Program for helgen:

FREDAG 
18.00 Dørene åpner
24.00 Vi stenger for kvelden

LØRDAG
09.30 Dørene åpner
10.00 Kurs: To the dark side – Yasmin Tölche
13.00 Lunsj
13.30 Kurs: Mixed Media – Irit Landgraf
17.00 Bingo
18.00 Kurs: It’s all in the details – Yasmin Tölche
21.00 Pizzatid
23.00 Leveringsfrist konkurranse
02.00 Vi låser dørene og sover noen timer

SØNDAG 
09.30 Dørene åpner
10.00 Kurs: Design og farger – Irit Landgraf
13.30 Lunsj
15.30 Trekning av premier
18.00 Trøndersaksa stenger for denne gang

Annen nyttig informasjon:

  • Sett gjerne igjen sakene dine om natten, men det blir på eget ansvar. Vi låser selvsagt lokalet og setter på alarm før vi går.
  • Trenger du materiell til dine prosjekter kan vi friste med flere forhandlere i lokalet. I utgangspunktet holder butikkene åpne i store deler av åpningstiden til treffet, men dette vil bli nærmere annonsert om på treffet.
  • Butikk finnes på Risvollansenteret ca 300 meter unna. Butikken er søndagsåpen. Senteret har ikke minibank så vi oppfordrer dere sterkt til å ha med kontanter til shopping.
  • Kaffe, snacks, te og frukt er inkludert i treffavgiften. Vi byr også på en enkel lunsj i form av pølse med brød, både lørdag og søndag. I tillegg er også pizza til kvelds på lørdag inkludert i treffavgiften.
  • Hvis du har skjærematte så ta gjerne med deg dette så slipper vi at det blir skader på bordene
  • Vi setter opp egen spray-stasjon slik at vi unngår å ødelegge bord med mer eller mindre lekre farger.
  • Buss 8 fra sentrum til Risvollan (går fra Kongens gate) stopper rett utenfor lokalet. Gå da av på stoppen som heter Venusvegen. Bussruter finner du her.
  • Søndag klokken 15.30 trekker vi haugevis av flotte premier blant alle deltakerne på treffet. Mer info om dette får dere på treffet.
  • Parkering: I år hat vi en uforutsett utfordring når det gjelder parkering. På grunn av anleggsarbeider rundt skolen er det begrenset med parkering, og det er noe vanskelig å komme nær inngangen for flere samtidig. Det er en midlertidig parkeringsplass ved en brakkerigg litt sør for skolen. Hvis man laster av ved skolen kan man enten parkere der, i gatene rundt eller ved Risvollan senter.


Ingen kommentarer: