torsdag 21. august 2014

Nå begynner det å dra seg til...

Begynner dere å bli spente på treff? Det er i alle fall vi. Her planlegges det voldsomt i kulissene og det sendes e-poster og betalinger og bestillinger i hytt og pine. Stappfullt er det både på treffet og på flere av kursene også. Dette blir rett og slett en fin bursdagsfest, tror vi.

Nå vil det etterhvert komme blogginnlegg om både tips og triks i forhold til hvor dere skal møte opp, program, butikker, sponsorer, konkurranser og så videre.

I dag tenkte vi litt på konkurranse,vi… For det er vel ingen der ute som er nysgjerrige på årets tema? I år arrangerer vi to konkurranser. Du får delta med et bidrag i hver konkurranse. Du velger selv om du sitter hjemme og lager bidragene eller om du vil vente til du kommer på treffet med å lage bidragene.

Under selve treffet kommer vi til å ha hemmelig avstemming på konkurransene og vinnerne vil få nydelige premier. Og hvem vet; kanskje det kan lønne seg bare å bli med også?

Nok om det. Over til konkurransene:

Oppgave nummer 1: Kortkonkurransen.


Lag et kort under temaet BURSDAG. Siden Trøndersaksa feirer sitt 5-årsjubileum i år er det rett og slett påkrevet med en oppgave om bursdagsfeiring. Lag et avlangt, rundt, høyt, lavt, vakkert, tøft, flatt eller dimensjonalt kort. Vi venter i spenning. Hvordan ser ditt kort ut?

Oppgave nummer 2: LO-konkurransen


Lag en LO der alle fargene ovenfor er med. Er du av den obervante typen har du allerede fått med deg at det er fargene i logoen vår. Siden vi feirer bursdag må man jo rett og slett fremheve seg selv litt. Her skal alle fargene være med. I tillegg kan du bruke svart hvis du vil. Om det er ørsmå innslag av andre farger gjør det ikke så mye, men de skal på ingen måte kunne oppfattes som en av hovedfargene. Nå er vi riktig så spente på hva dere får til.

Følg med videre på bloggen så dukker det plutselig opp flere spennende saker...

1 kommentar:

Irene sa...

Hvis det skal være hemmelig avstemning - så bør vel heller ikke bidragene kunne identifiseres på noe vis - slik at folk vet hvem som har laget hva. (Men noen kjenner kanskje igjen bilder av andres unger f.eks på LOer). Slik at man unngår "venne-stemming".