mandag 24. juni 2013

Påmeldingsinfo og kurstider

Da er tiden kommet for å gi dere litt informasjon om påmelding og kurstider og slikt. Dere som har vært med noen ganger kjenner vel til det meste, men vi ber dere om å lese nøye før dere melder dere på slik at dere får med alt det som MÅ være med av informasjon.

Helga 7.-8. September møtes vi på Selsbakk skole i Byåsen i Trondheim. Her skal vi kose oss med scrapping, kortlaging art journaling, skravling og generell kos en hel helg til ende. Herlig! Det vil også bli mulighet for litt scrappeshopping på treffet. Dette kommer det mer informasjon om ved et senere tidspunkt. Det vil bli avholdt 4 kurs dere kan velge å delta på. Mer info om kurs- og treffpåmelding følger nedenfor.

Treffet: 
  • En dag: 250 kr 
  • Hele helga: 400 kr 

Treffavgiften dekker egen arbeidsplass utstyrt med inspirasjonshefte. Dere får også lunsj, frukt og kaffe begge dager. Vi kommer også til å bestille mat utpå kvelden på lørdag. Dette er valgfritt om dere vil være med på og betales separat på treffet.

Kurstidspunkt (med priser for hvert kurs):

Lørdag:
Søndag:
  • 11.00: Mini album – Christin aka. Umenorskan - 400 kr 

Påmelding:

Påmeldingen starter fredag 28. juni klokken 21.00. Du melder deg på ved å sende en e-post til trondersaksa@gmail.com. Du vil motta e-post tilbake med bekreftelse på påmeldingen.

Det er lov til å melde på flere i samme e-post, men da dere ha med alle opplysninger på alle deltakere for å blir registrert. Det vil si; vi er nødt til å ha mulighet for å kontakte hver påmeldte deltaker direkte på e-post og/eller tlf.

Nytt av året, etter inspirasjon fra Steinkjerscreppa, er at vi vil lage bordkart. På den måten er du garantert å få sitte sammen med "gjengen din" dersom du har noen du helst vil sitte sammen med. Det du må gjøre da er å skrive hvem du vil sitte sammen med i e-posten med påmeldingen din, så skal vi gjøre vårt beste for å oppfylle ønsket ditt. Hvis du imidlertid ikke skulle ha noen ønsker om hvem du vil sitte sammen med er det også helt i orden.

I påmeldingen må du ha med;
  • Navn 
  • E-post 
  • Telefonnummer 
  • Hvor mange dager du vil delta på treffet 
  • Hvilke kurs du vil være med på 
  • Hvem du vil sitte sammen med dersom du har noen slike ønsker.

Påmeldingen er bindende idet vi har fått betaling inn på konto. Betalingsopplysninger vil dere få per e-post innen noen dager etter du har meldt deg på.

Så nå er det bare å skrive ferdig e-post og sitte klar klokken 21.00 på fredag. Ikke noe fredagssjokkis og fredagsfilm, nei. Her er det påmelding og blodig alvor. (Ok da, litt fredagssjokkis må være lov...)

Ingen kommentarer: