mandag 8. september 2014

Takk for denne gang!

Da var Trøndersaksa 2014 historie og vi vil gjerne takke for en utrolig hyggelig helg sammen med dere, alle sammen! Tusen takk for masser av inspirasjon, scrappelyst, humør, velvilje og skravlelyst. Det har vært en ordentlig trivelig bursdagsfest. Vi håper vi sees snart igjen!

Tusen takk for fantastisk inspirerende kurs til begge våre nydelige kursholdere Finnabair og Elizabeth. Vi har lært en hel haug av dere.

Og takk fra mang en tom lommebok til våre tre gjestende butikker, PapirHobby, Korthobby og Scrapcrafts4you.

En ekstra liten hilsen til alle som sponset oss med premier; PapirHobby, Korthobby, Scrapcrafts4you, Big Picture Classes, Bikuben, Hobbyhagen, Stempelglede, Fotoknudsen og Berit Brandvik.

En hel haug gode, klistrete hilsner fra
klisterbandittene Mette N, Lise Mariann, Mona, Johanna, Mette H og Monica.

mandag 1. september 2014

Helgeplanene er klare

Har dere begynt å pakke? Eller studere kart for å finne det nye stedet? Har dere kanskje begynt å planlegge et prosjekt eller to som dere kan drive med i helga? 

Nå er det nemlig ikke mange dagene igjen og vi er så spent og vi gleder oss sånn til å møte dere alle sammen. 

I dag får dere et lite innblikk i hva som skal skje i helga. Moro fra morgen til kveld i to hele dager. Sånt kan man like.

Adresse for helgen:
Utleira skole
Stubbanveien 80
Trondheim
Du finner det på kartet her.

Program for helgen:
Lørdag
08.45 Dørene åpner
09.30 Kurs: Copics med Elizabeth
11.00 Butikkene åpner
13.30 Lunsj
13.30 Kurs: Industrial Baroque med Finnabair
15.00 Frist for pizza/sushibestilling
17.40 Bingo
18.00 Kurs: Brettekort med Elizabeth
18.00 Butikkene stenger for dagen
21.00 Pizza/sushi
23.00 Leveringsfrist konkurranse
02.00 Vi låser dørene og sover noen timer

Søndag
09.30 Dørene åpner
10.00 Kurs: Overemotional med Finnabair
11.00 Butikkene åpner
14.00 Lunsj
15.00 Butikkene stenger for helgen
15.30 Trekning av premier
18.00 Trøndersaksa stenger for denne gang

Annen nyttig informasjon:
• Sett gjerne igjen sakene dine om natten, men det blir på eget ansvar. Vi låser selvsagt lokalet og setter på alarm før vi går.
• Trenger du materiell til dine prosjekter kan vi friste med flere forhandlere i lokalet 11.00–18.00 på lørdag og 11.00–15.00 på søndag.
• Butikk finnes på Risvollansenteret ca 300 meter unna. Butikken er søndagsåpen. Senteret har ikke minibank så vi oppfordrer dere sterkt til å ha med kontanter til butikkhandling og middagsbestilling.
• Kaffe, snacks, te og frukt er inkludert i treffavgiften. Vi byr også på en enkel lunsj i form av pølse med brød, både lørdag og søndag.
• Vi bestiller pizza og sushi til middag på lørdags kveld. Da går dere sammen 2-3 stykker og rapporterer til oss hvilken pizza eller sushimeny dere vil ha og så bestiller vi samlet. Kostnadene til middag kommer i tillegg til treffavgiften og dere bestemmer selvsagt om dere vil bli med på middagsbestilling eller ikke.
• Hvis du har skjærematte så ta gjerne med deg dette så slipper vi at det blir skader på bordene
• Vi setter opp egen spray-stasjon slik at vi unngår å ødelegge bord med mer eller mindre lekre farger.
• Buss 8 fra sentrum til Risvollan (går fra Kongens gate) stopper rett utenfor lokalet. Gå da av på stoppen som heter Venusvegen. Bussruter finner du her.
• Søndag klokken 15.30 trekker vi haugevis av flotte premier blant alle deltakerne på treffet. Mer info om dette får dere på treffet.