tirsdag 6. september 2011

Tusen takk

...for en helt fantastisk trivelig helg! Vi har storkost oss!

Til tross for den litt mørke starten kom vi godt i gang og det ble produsert godt over 500 scrappeprosjekter i løpet av de to dagene vi koste oss sammen. Det er bra, folkens!

Vi er særdeles glade for at både erfarne scrappere og kortlagere og heeeelt nybegynnere fant veien til Selsbakk skole. Herlig. Håper dere kommer tilbake neste år.

Og tusen takk til kursholderne våre som gav oss masse fin inspirasjon. Nå er vi shabby steampunkede husmødre med sans for den gode historien hele gjengen.

Vi har fått spørsmål fra de som ikke kunne være til stede på prisutdelingen på søndag om vi ikke kan fortelle hvem som vant kalaset og det kan vi jo selvsagt. Vi delte ut pris for skissekonkurransevinner og altered prosjektvinner. I tillegg trakk vi en stor hovedpremie blant alle de som leverte bidrag til konkurransene.

Skissekonkurransevinner:
Ragnhild med en nydelig LO i de sarteste, mykeste farger.

Alteredkonkurransevinner;
Klisterbanditt Johanna (som ikke har blogg) med et utrolig lekkert pyntet smykkeskrin.

Hovepremien ble trukket og den heldige vinner var:
Klisterbanditt Johanna igjen! Heldiggrisen!

Vi har lagt til en blogglisten i menyen til høyre med deltakere på treffet. Dersom du har blogg, men ikke ser ditt navn der må du sporenstreks legge igjen en kommentar her så skal vi legge bloggen din inn i listen.

Så da er det bare å godta at Trøndersaksa er over for denne gang, forbarme seg over den uutpakkede treffkofferten og begynne å glede oss til neste Trøndersaksa! Vi sees!

Mange varme hilsener fra en sliten, men veldig fornøyd gjeng klisterbanditter.

PS: Hvis du ikke har tålmodighet til å vente helt til neste års Trøndersaksa anbefaler vi varmt Scrappening i Mosjøen 24. og 25. september og Steinkjerscreppa i Steinkjer 13.-15. april. :-)

fredag 2. september 2011

I dag...

...har vi kun en ting å si, men det er også ualmindelig artig å si og det går som følger;

VEL MØTT I MORGEN, DAMER!!!!!

(Bildene ble tatt av PapirHobby på Trøndersaksa 2010)


Herlighet, dette blir så gøy!

torsdag 1. september 2011

Huskeliste og musikkliste

Dagene fyker forbi og plutselig så er det lørdag og trefftid, folkens!

Vi regner med at de fleste av dere har begynt å pakke. Noen er kanskje ferdige å pakke allerede, mens andre er like trege som undertegnede og nesten aldri pakker før klokken 12 på kvelden dagen før treffet. Uansett kan det være greit å ha en liten liste over det som er aller mest nødvendig på helgens treff;


  • Scrappeunderlag (dersom du har)

  • Bilder/stempler

  • Skjærebrett/Saks/Bretteverktøy

  • LIM!!

  • Kartong/Mønsterpapir

  • Pynt/Stæsj/Bånd/Blomster

  • Skriveredskap

  • Kontanter til handling og pizza (HUSK: Det er ikke minibank i nærheten lenger.)

  • Snop/kos (Det er jo tross alt helg!)

  • Godt humør!

  • Scrappelyst!

  • Skravleredskap (les: Munn og stemmebånd)
Vi holder på å sette opp en spilleliste slik at vi har litt hyggelig musikk å kose oss med ut over kvelden. Vi blir derfor særdeles lykkelig dersom du skriver ned noen sanger som du virkelig får opp scrappelysten av i kommentarfeltet nedenfor.

Hva er din favorittscrappesang?